3.4.11.5.3 – Tabel product omgevingstemperatuur bij Sous-vide

Je moet eerst 3.4.11.5.2 – Bereidingstabel Sous-vide (maximale productdikte: 70 mm) afronden voordat je deze les kunt bekijken
Meld je aan voor de cursus voordat je de les start.

Dikte Product 60°C 61°C 62°C 63°C 5 mm 0:51 0:40 0:31 0:25 10 mm 1:00 0:49 0:41 0:35 15 mm 1:13 1:02 0:53 0:47 20 mm 1:28 1:17 1:08 1:01 25 mm 1:41 1:30 1:21 1:13 30 mm 1:55 1:43 1:33 1:26 35 mm 2:09 1:56 1:46 1:38 40 mm 2:22 2:09 1:59 1:50 45 […]

Terug naar: Voedselhygiëne voor leidinggevenden > 3 - Processtappen