Cursussen

 • Vakantie- en weekendmedewerker

  41 Lessenin

  Deze e-learningmodule is bedoeld voor nieuwe medewerkers die tijdens vakanties, in de weekenden of door de weeks als hulp aan de slag gaan in een fastservicebedrijf. In korte tijd leer je de basiskennis waarmee je als beginnend medewerker in de Fastservice te maken krijgt. Deze e-learningmodule is dan ook een handig hulpmiddel voor een snelle en efficiënte inwerkperiode.

  Cursus volgen

 • Basiskennis softijs & milkshakes

  61 Lessen

  Softijs en milkshakes zijn producten die nog altijd zijn weg naar de consument vinden via de cafetaria of ander fastservicebedrijf. Maar voor welke ingrediënten kies ik? Welke hygiëne pas ik toe? Hoe tap ik een goed softijsje of milkshake? Wat geeft het beste rendement? Welke verkooptrucs pas ik toe? Je leert er alles over in deze e-learningmodule!

  Cursus volgen

 • Aankomend medewerker fastservice

  53 Lessen

  Deze e-learningmodule is bedoeld voor nieuwe medewerkers die parttime, fulltime of als stagiair aan de slag gaan in een fastservicebedrijf of er al een korte tijd werkzaam zijn. In korte tijd maak je kennis met de basiskennis en beroepscompetenties waarmee je als beginnend medewerker in de Fastservice te maken krijgt. Deze e-learningmodule is dan ook een handig hulpmiddel voor een snelle en efficiënte inwerkperiode.

  Cursus volgen

 • Voedselhygiëne voor leidinggevenden

  117 Lessen

  Als leidinggevende ben je net als de medewerker verantwoordelijk voor het correct omgaan met producten in jouw bedrijf, maar jouw verantwoordelijkheid gaat net even een stap verder. Tijdens deze e-learning leer je hoe voedselveilig te werken en ook hoe je jouw medewerkers hierin kunt begeleiden en trainen.

  Cursus volgen

 • Basiskennis voedselhygiëne voor medewerkers

  90 Lessen

  Als medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de voedselveiligheid in je bedrijf. Om je te leren wat deze verantwoordelijk inhoud en wat werkgevers van hun medewerkers verwachten, hebben we speciaal voor jou deze e-learningmodule ontwikkeld.

  Cursus volgen

 • Basiskennis voedselallergenen

  35 Lessen
  Foto noten

  Meer en meer krijgen we in onze bedrijven te maken met gasten die een allergie hebben. Tijdens deze e-learning leer je waar je allemaal op moet letten en hoe je kunt omgaan met de vragen van jouw gasten.

  Cursus volgen