Vakantie- en weekendmedewerker
Welkom (terug) bij deze e-learningmodule!
Starten met module
Klik hieronder op het pijltje achter “Handleiding” waardoor het menu openklapt. Klik vervolgens op “Handleiding bij Vakantie- en weekendmedewerker”.
Doorgaan met module
Klik hieronder op het pijltje achter de module waar je bent gebleven, waardoor het menu openklapt. Klik daarna op de desbetreffende les om met de e-learningmodule door te gaan.
Succes!
Modules
1 - Welkom in de wereld van de Fastservice
2 - Fastfood of Fastservice?
3 - Hygiëne en voedselveiligheid
-
3.1 – Hygiëne & voedselveiligheid – Inleiding
-
3.1.1 – Persoonlijke hygiëne
-
3.1.2 – Voedselhygiëne
-
3.1.2.1 – Voedsel bewaren
-
3.1.2.2 – Voedsel bereiden en verhitten
-
3.1.2.3 – Voedsel ontdooien
-
3.1.2.4 – Algemene voedselveiligheid richtlijnen
-
3.1.3 – Bedrijfshygiëne
-
3.1.3.1 – Reinigen
-
3.1.3.2 – Desinfecteren
-
3.2 – Oefentoets