Je bent momenteel niet ingelogd (
  • Inloggen
)

Disclaimer

Disclaimer

  • Home
  • Aanbod
  • Mijn cursussen
  • Contact
  • Disclaimer
  • Inloggen

1.3 – Toepassing van het handboek quiz

Meld je aan voor de cursus voordat je met deze test begint.
Terug naar: 1.3 – Toepassing van het handboek

Voedselhygiëne voor leidinggevenden

  • Vorige
  • Volgende
  • 1 - Inleiding

  • 1.1 - Voedsel Hygiëne voor frituurders
  • 1.2.1 - HACCP
  • 1.2.2 - Wettelijke basis en CCP’s
  • 1.3 - Toepassing van het handboek
  • 1.4 - Werken met het handboek
  • 1.5 - Aantoonbaar voedselveilig werken
  • 1.5.1 - Kennis en middelen
  • 1.5.2 - Basisvoorwaarden
  • 1.5.3 - Processen
  • 1.5.4 - Verbeteren
  • 1.5.5 - Aantoonbaarheid
  • 1.5.6 - Bewaren van gegevens
  • 1.6 - Oefentoets

Initiatief

Deze website van het Nederlands Frituurcentrum – Werken aan kennis en vakmanschap – is ontwikkeld in opdracht van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri).

 

 

 

 

 

Nederlands Frituurcentrum

Blaarthemseweg 72
5502 JW  Veldhoven

T : 040-7200900
@ : info@werkenaankennisenvakmanschap.nl
KvK-Nummer : 17193139
BTW-Nummer : NL816099479B01

 

Design en realisatie