Je bent momenteel niet ingelogd (
  • Inloggen
)

Disclaimer

Disclaimer

  • Home
  • Aanbod
  • Mijn cursussen
  • Contact
  • Disclaimer
  • Inloggen

3.1 – Hygiëne & voedselveiligheid – Inleiding quiz

Meld je aan voor de cursus voordat je met deze test begint.
Terug naar: 3.1 – Hygiëne & voedselveiligheid – Inleiding

Vakantie- en weekendmedewerker

  • Vorige
  • Volgende
  • 3 - Hygiëne en voedselveiligheid

  • 3.1 - Hygiëne & voedselveiligheid - Inleiding
  • 3.1.1 - Persoonlijke hygiëne
  • 3.1.2 - Voedselhygiëne
  • 3.1.2.1 - Voedsel bewaren
  • 3.1.2.2 - Voedsel bereiden en verhitten
  • 3.1.2.3 - Voedsel ontdooien
  • 3.1.2.4 - Algemene voedselveiligheid richtlijnen
  • 3.1.3 - Bedrijfshygiëne
  • 3.1.3.1 - Reinigen
  • 3.1.3.2 - Desinfecteren
  • 3.2 - Oefentoets

Initiatief

Deze website van het Nederlands Frituurcentrum – Werken aan kennis en vakmanschap – is ontwikkeld in opdracht van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri).

 

 

 

 

 

Nederlands Frituurcentrum

Blaarthemseweg 72
5502 JW  Veldhoven

T : 040-7200900
@ : info@werkenaankennisenvakmanschap.nl
KvK-Nummer : 17193139
BTW-Nummer : NL816099479B01

 

Design en realisatie