Je bent momenteel niet ingelogd (
  • Inloggen
)

Disclaimer

Disclaimer

  • Home
  • Aanbod
  • Mijn cursussen
  • Contact
  • Disclaimer
  • Inloggen

3.4 – Inkoop quiz

Meld je aan voor de cursus voordat je met deze test begint.
Terug naar: 3.4 – Inkoop

Basiskennis softijs & milkshakes

  • Vorige
  • Volgende
  • 3 - Grondstoffen en materialen (E-Coach Werken aan kennis en vakmanschap) (Christian Docent)

  • 3 - Grondstoffen & materialen
  • 3.1 - Softijs- en milkshakemix
  • 3.1.1 - Vloeibare- of poeder(soft)ijsmix
  • 3.1.2 - IJsmix op basis van melkvet of plantaardig vet
  • 3.1.3 - IJsmix met een verschillend vetpercentage
  • 3.2 - Decoratiemiddelen en toppings
  • 3.3 - Disposables
  • 3.4 - Inkoop
  • 3.5 - Ontvangst goederen
  • 3.6 - Opslag goederen
  • 3.6.1 - First in, first out (FiFo)
  • 3.6.2 - Opslagbeheer
  • 3.6.3 - Afdekken van producten en afsluiten verpakkingen
  • 3.6.4 - Coderen van producten
  • 3.6.5 - Houdbaarheid na opening verpakking
  • 3.7 - Oefentoets

Initiatief

Deze website van het Nederlands Frituurcentrum – Werken aan kennis en vakmanschap – is ontwikkeld in opdracht van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri).

 

 

 

 

 

Nederlands Frituurcentrum

Blaarthemseweg 72
5502 JW  Veldhoven

T : 040-7200900
@ : info@werkenaankennisenvakmanschap.nl
KvK-Nummer : 17193139
BTW-Nummer : NL816099479B01

 

Design en realisatie